Elaboració carta de vins

elaboracio-carta-de-vins

Elaborem cartes de vins a mida

D’acord amb les necessitats dels nostres clients, elaborem amb cura i precisió, cartes de vins a mida, on cada detall compta per proporcionar el gaudi que es mereix un bon àpat amb el vi adequat.

La selecció adequada dels vins, pot reforçar la proposta gastronòmica d’un establiment. Per això, i com a experts coneixedors de les característiques de cada vi, ens proposem elaborar la millor carta de vins, equilibrada i amb la varietat necessària, per a cada restaurant.

La nostra professionalitat ens permet dominar aspectes com marques, bodegues, denominacions d’origen, tipus de reserva, de varietat de raïm o mesos de criança, i poder-los posar a l’abast dels nostres clients perquè puguin escollir amb bon criteri la seva pròpia carta de vins.

Posa't en contacte amb nosaltres

Per poder fer la nostra feina d'assessorament, primer de tot, escoltem amb atenció totes les teves necessitats, i a partir d'aquestes, ens posem a treballar al teu costat.

Omplena el formulari de contacte i et contestarem el més aviat possible amb totes les nostres propostes per al teu establiment.
Contactar - CA

Consulta la nostra bodega de vins

Dades de contacte

logo-web-vertical-difusio-h520

Vetllem perquè no falti mai un bon vi a taula.

null

Adreça

Issac Peral, 13B,
08397 Pineda de Mar, Barcelona
>> Com arribar
null

Telèfon

(+34) 93 766 11 50
null

Horari

Dilluns – Dijous
9:00 – 13:00, 16:00 – 19:00
Divendres
9:00 – 13:00
null

Email

info@difusio.cat