Assessorament

assessorament

Proximitat i compromís

Oferim un assessorament sincer sobre el món del vi, basat en la proximitat amb el client i dins el marc d’un tracte personalitzat, amb la garantia d’una llarga experiència que avala la nostra opinió dins el sector.

Dins el nostre assessorament, podem oferir una àmplia selecció de més de 1000 vins. La nostra feina d’assessorament té un objectiu ben clar: poder garantir la millor bodega de vins segons les condicions de cada establiment, el projecte gastronòmic, l’ indret geogràfic on es troba, o el perfil dels seus clients, entre altres.

Així mateix, ens proposem un assessorament actiu amb maridatges de vins amb els plats que ofereix l’establiment, sopars maridatge conduits per personal tècnic dels cellers, cursos de tast, patrocini d’esdeveniments, enoturisme, etc.

Posa't en contacte amb nosaltres

Per poder fer la nostra feina d'assessorament, primer de tot, escoltem amb atenció totes les teves necessitats, i a partir d'aquestes, ens posem a treballar al teu costat.

Omplena el formulari de contacte i et contestarem el més aviat possible amb totes les nostres propostes per al teu establiment.
Contactar - CA

Consulta la nostra bodega de vins

Dades de contacte

logo-web-vertical-difusio-h520

Vetllem perquè no falti mai un bon vi a taula.

null

Adreça

Issac Peral, 13B,
08397 Pineda de Mar, Barcelona
>> Com arribar
null

Telèfon

(+34) 93 766 11 50
null

Horari

Dilluns – Dijous
9:00 – 13:00, 16:00 – 19:00
Divendres
9:00 – 13:00
null

Email

info@difusio.cat