T'oferim molt més que bons vins

Els nostres serveis van més enllà de la distribució de vins. La nostra tasca principal amb els clients és asseure’ns al seu costat per ajudar-lo a escollir la millor bodega i el·laborar la carta de vins més adient per al seu restaurant.
distribuicio

Distribució de vins i caves

En la nostra trajectòria, podem sentir-nos orgullosos d’haver assolit un servei de distribució de vins i caves ràpid i eficaç. Per aquest motiu, som distribuïdors exclusius del Maresme i el Baix Montseny.
elaboracio-carta-de-vins

Elaboració carta de vins

D’acord amb les necessitats dels nostres clients, elaborem amb cura i precisió, cartes de vins a mida, on cada detall compta per proporcionar el gaudi que es mereix un bon àpat amb el vi adequat.
assessorament

Assesorament

Oferim un assessorament sincer sobre el món del vi, basat en la proximitat amb el client i dins el marc d’un tracte personalitzat, amb la garantia d’una llarga experiència que avala la nostra opinió dins el sector.

Posa't en contacte amb nosaltres

Per poder fer la nostra feina d'assessorament, primer de tot, escoltem amb atenció totes les teves necessitats, i a partir d'aquestes, ens posem a treballar al teu costat.

Omplena el formulari de contacte i et contestarem el més aviat possible amb totes les nostres propostes per al teu establiment.
Contactar - CA

Dades de contacte

logo-web-vertical-difusio-h520

Vetllem perquè no falti mai un bon vi a taula.

null

Adreça

Issac Peral, 13B,
08397 Pineda de Mar, Barcelona
>> Com arribar
null

Telèfon

(+34) 93 766 11 50
null

Horari

Dilluns – Dijous
9:00 – 13:00, 16:00 – 19:00
Divendres
9:00 – 13:00
null

Email

info@difusio.cat