La nostra filosofia

Al llarg de tots aquests anys hem anat incorporant aquells cellers, que al nostre entendre, tenien quelcom singular que els feia diferents de la resta. Amb la seva ajuda i complicitat avui podem oferir una àmplia gamma de vins de totes les denominacions d’origen de Catalunya i de moltes altres d’arreu de l’estat espanyol.

Tenim molta cura de mimar el producte que tenim entre les mans, ja que el vi és delicat. A les nostres instal·lacions disposem d’un sistema de climatització per mantenir una temperatura adequada durant tot l’any per evitar cops de calor, que tant perillosos són per a la bona conservació de qualsevol vi.

img-historia-difusio

La nostra història

Difusió és un projecte creat l’any 1996 i que neix d’una altra empresa anterior que s’anomenava “Selecciones Gastronómicas de Elite” creada pel meu pare i que es dedicava a la importació i distribució de productes gourmet. Quan el pare decideix retirar-se és quan jo decideixo enfocar-me únicament en el món del vi amb la idea d’oferir vins de qualitat als professionals del sector, ja siguin restauradors, hotelers, botiguers o majoristes.

Vaig començar en un petit local a sota de casa de no més de 80m2 entre magatzem i oficines. L’any 2004 la meva germana Amàlia s’incorpora amb el seu home, el Pepus, a l’empresa. Al 2009 decidim traslladar-nos al polígon a una nau de 400m2 que anem acondicionant sobre la marxa i a on som a dia d’avui. Aquesta nau està estratègicament orientada al nord i envoltada d’altres naus que fan d’escut tèrmic contra les altes temperatures estivals.

El nostre equip

Actualment la nostra plantilla consta de tres comercials que s’encarreguen de gestionar la part de compra-venda, dos repartidors que fan les tasques de distribució, un responsable de magatzem que ens soluciona la part d’organitzar i gestionar correctament el producte, i un administratiu que s’encarrega de la part econòmica de l’empresa.

Què oferim?

A més d’una àmplia selecció de més de 1000 vins, assessorament a l’hora de confeccionar una carta,  maridatge de vins amb els plats que ofereix l’establiment, sopars maridatge conduits per personal tècnic dels cellers, cursos de tast, patrocini d’esdeveniments, visites a cellers, etc.

La Nostra zona de distribució comprèn tota la comarca del Maresme i el Baix Montseny, tot i que pel sud arribem esporàdicament a Barcelona ciutat i pel nord a Blanes i Lloret.

img-equipo-difusio-jordi

Jordi Saula

Gerent
img-equipo-difusio-amalia

Amàlia Saula

Departament tècnic i comercial

Posa't en contacte amb nosaltres

Per poder fer la nostra feina d'assessorament, primer de tot, escoltem amb atenció totes les teves necessitats, i a partir d'aquestes, ens posem a treballar al teu costat.

Omplena el formulari de contacte i et contestarem el més aviat possible amb totes les nostres propostes per al teu establiment.
Contactar - CA

Dades de contacte

logo-web-vertical-difusio-h520

Vetllem perquè no falti mai un bon vi a taula.

null

Adreça

Issac Peral, 13B,
08397 Pineda de Mar, Barcelona
>> Com arribar
null

Telèfon

(+34) 93 766 11 50
null

Horari

Dilluns – Dijous
9:00 – 13:00, 16:00 – 19:00
Divendres
9:00 – 13:00
null

Email

info@difusio.cat