La nostra filosofia

Al llarg de tots aquests anys hem anat cercant aquells cellers, que al nostre entendre, tenien quelcom singular. Amb la complicitat de tots ells avui podem oferir una àmplia gamma de vins de totes les denominacions d’origen de Catalunya i de moltes altres d’arreu de l’Estat espanyol.

Les nostres instal·lacions disposen d’un sistema de climatització indispensable per mantenir una òptima conservació dels nostres vins, protegint-los de les oscil·lacions tèrmiques que es donen al llarg de l’any.

img-historia-difusio

La nostra història

A mitjans de la dècada dels 80, Joan Saula i Banús crea una empresa dedicada a la importació i distribució de productes gourmet anomenada “Selecciones Gastronómicas de élite”. Al 1996 l’empresa passa a mans del seu fill i actual gerent Jordi Saula. En aquell moment neix Difusió, enfocant-se cada dia més en el mon del vi i amb la mateixa premissa: oferir productes de qualitat als professionals del sector de l’hostaleria i la restauració. Anys més tard s’incorpora al projecte Amalia Saula, amb qui conformen la direcció actual.

Després d’uns inicis a un petit local de Calella, l’empresa es trasllada al Polígon Industrial de Pineda de Mar, on es troba a dia d’avui. Disposa d’unes amplies instal·lacions, perfectament equipades i climatitzades.

A dia d’avui, Difusió està consolidada com a empresa de referència en el sector de la distribució.

El nostre equip

A Difusió tenim a la teva disposició un equip humà per orientar-te en l’elecció dels productes, ajudar-te en qualsevol problema i donar el millor servei possible.

Què oferim?

A més d’una àmplia selecció de vins, assessorem per confeccionar cartes, el maridatge de vins amb els plats que ofereix l’establiment, sopars maridatge conduits per personal tècnic dels cellers, cursos de tast, patrocini d’esdeveniments, enoturisme, etc.

La Nostra zona de distribució comprèn tota la comarca del Maresme, el Baix Montseny i Barcelona ciutat.

img-equipo-difusio-jordi

Jordi Saula

Gerent
img-equipo-difusio-amalia

Amàlia Saula

Departament tècnic i comercial
Omar Petrus

Omar Sabri

Departament comercial

Posa't en contacte amb nosaltres

Per poder fer la nostra feina d'assessorament, primer de tot, escoltem amb atenció totes les teves necessitats, i a partir d'aquestes, ens posem a treballar al teu costat.

Omple el formulari de contacte i et contestarem el més aviat possible.
Contactar - CA

Dades de contacte

logo-web-vertical-difusio-h520

Vetllem perquè no falti mai un bon vi a taula.

null

Adreça

Issac Peral, 13B,
08397 Pineda de Mar, Barcelona
>> Com arribar
null

Telèfon

(+34) 93 766 11 50
null

Horari

Dilluns – Dijous
9:00 – 13:00, 16:00 – 19:00
Divendres
9:00 – 13:00
null

Email

info@difusio.cat