ABADAL al cor de Catalunya
Al cor de Catalunya a Horta d’Avinyó CELLERS ABADAL D.O. Pla de Bages Magnífica propietat on es conjumina la modernitat i la tradició i a on la Picapoll i la Mandó son les protagonistes.
Al cor de Catalunya a Horta d’Avinyó CELLERS ABADAL D.O. Pla de Bages Magnífica propietat on es conjumina la modernitat i la tradició i a on la Picapoll i la Mandó son les protagonistes.
Ara que fa algunes setmanes que l’hem acabada, us emplacem a fer amb nosaltres una mirada enrere per a reviure la verema d’enguany i els mesos que l’han precedida. La collita 2020 ens ha plantejat molts reptes, tot i que ens ha acabat oferint un raïm de molt bona qualitat. DIARI DE VEREMA
Per aquest NADAL no dubteu amb consultar-nos, disposem de mil opcions diferents per fer un regal amb plaer. Celler Nadal 2020
Ja està disponible el catàleg amb totes les cistelles i lots de Nadal. Trobareu un gran assortit de totes les games. Per a demanar-los, podeu enviar un correu o trucar al telèfon de contacte. Catàleg regals Nadal 2020
Durant el mes d’Agost s’ha fet el concurs de vins més prestigiós del món, el Decanter World Wine Awards. El vi Nivarius Edició Limitada 2016 ha obtingut 97 punts, una puntuació gairebé perfecta i que el situa com un dels millors vins del món.
Varietat, alçada i orientació Proelio es sustenta en tres pilars bàsics: la varietat que s’utilitza, les vinyes a 800 metres d’alçada i l’orientació d’aquestes al nord. Això facilita que el vi tingui un caràcter varietal de frescor i acidesa. El cor de Proelio La Asperilla són 30 hectàrees de vinya pròpia amb més de 45…
Un château al cor de la Ribera del Duero Des del bressol de Ribera de Duero, Cellers Trus recupera la idea tradicional del château per elaborar Vins de Finca amb raïms produïts apenes a uns metres del celler. Una viticultura de quilòmetre zero en un lloc històricament privilegiat. La filosofia sorgeix de vinyes en propietat…
L’elaboració Tot el procés d’elaboració a Nivarius està pensat per i per als vins blancs. Per assolir la qualitat que es busca i basant-se en estudis de sòls, vinifiquen cada petita parcel·la per separat. Van aconseguir així exactament el que volien dels vins. Després d’un primer refredat de la pasta base, es fa servir premses…
El Celler de Capçanes està situat al Priorat (Tarragona). La seva producció es de vins Kosher, joves, criances i gama alta.
El secret del vi, el resveratrol. El resveratrol es un compost natural que es produeix normalment com a resposta immunitaria a les plantes després d’una agressió o infecció, que s’acumula a la pell i en major proporció a la llavor del raïm vermell, passant pel vi negre.
Difusió us ofereix la possibilitat de visitar els cellers que representem. Les visites son disteses amb un ambient festiu a on podem conèixer de prop l’elaboració dels vins i el seu entorn. Organitzem habitualment visites a aquests cellers per a els nostres clients . La manera de gaudir-ne es senzillament posar-se d’acord amb el nostre…